Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
1990
|
42
|
08
|
Tytuł artykułu
Właściwości reologiczne drobno rozdrobnionego farszu przed i po ogrzaniu. Część I. Charakterystyka farszu oraz zależność jego właściwości reologicznych od jakości mięsa i tłuszczu
Autorzy
Skrabka-Blotnicka T.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
1990
Tom
42
Numer
08
Opis fizyczny
s.12-14,rys.,bibliogr.
Twórcy
autor
Skrabka-Blotnicka T.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-1beb5ae8-6def-4146-bac3-f11ec42b2127
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.