PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2013 | 68 | 3 |
Tytuł artykułu

Oczyszczanie soku surowego przy przerobie buraków cukrowych o obniżonej wartości technologicznej

Autorzy
Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Purification of raw juice derived from sugar beets of decreased technological quality
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
68
Numer
3
Opis fizyczny
s.19-32,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Zakład Analityki Cukrowniczej i Technologii Cukru, Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im.prof.Wacława Dąbrowskiego, Oddział Cukrownictwa, ul.Inżynierska 4, 05-080 Leszno
autor
  • Zakład Analityki Cukrowniczej i Technologii Cukru, Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im.prof.Wacława Dąbrowskiego, Oddział Cukrownictwa, ul.Inżynierska 4, 05-080 Leszno
Bibliografia
Uwagi
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-1bdf2112-53e6-4762-8251-ee552e62895f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.