Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Trzoda Chlewna
Rocznik
2015
Tom
53
Numer
05
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
05
artykuł:
Wartość pokarmowa ziarna owsa oplewionego, łuskanego i nagiego w żywieniu świń
(
Biel W.
,
Jacyno E.
,
Kawecka M.
)
artykuł:
Pleuropneumonia świń
(
Wrobel P.
)
artykuł:
Zwalczanie much w chlewniach i innych obiektach inwentarskich
(
Ignatowicz S.
)
artykuł:
Substancje antybakteryjne stosowane w żywieniu świń
(
Kasprowicz-Potocka M.
)
artykuł:
Przepukliny u trzody chlewnej - jak unikać problemu
(
Kolodziejczyk P.
)
artykuł:
Ogrodzenie zagrody wiejskiej
(
Telesnicka E.
)
artykuł:
Fermowe rewolucje - cd.
(
Wlodarczak P.
)
artykuł:
Wybrane elementy wspomagające rozród
(
Gasinski M.
)
artykuł:
Trufle - świnie - kuchnia francuska
(
Olczak K.
,
Klocek C.
,
Petrynka M.
)
artykuł:
Konferencja Alltech Mycotoxin Management Blitz
artykuł:
Prosięta po odsadzeniu potrzebują energii w paszy i wodę
(
Konarkowski A.
)
artykuł:
Płyty warstwowe w budownictwie inwentarskim ze szczególnym uwzględnieniem chlewni
(
Majchrzak M.
)
artykuł:
Zagrożenie dla sektora trzody chlewnej ze strony ASF
(
Blicharski T.
)
artykuł:
Rola lekarza weterynarii w ochronie zdrowia i produkcji świń
(
Pejsak Z.
)
artykuł:
Obróbka nasion strączkowych
(
Soszka M.
)
artykuł:
Hormony i ekonomia. Stosowanie metod hormonalnych w kontrolowaniu rozrodu
(
Sieradzki K.
)
artykuł:
Efektywność wybranych dodatków paszowych w żywieniu loch cz. 2
(
Lipiński K.
)
artykuł:
Praktyczne i finansowe względy przemawiające za prowadzeniem własnej produkcji zwierząt stada podstawowego
artykuł:
Hodowcy świń zaniepokojeni problemem mykotoksyn w paszach
(
Borutova R.
,
Averkieva O.
)
artykuł:
Ile mieć żeby godnie żyć?
(
Kozera M.
)
artykuł:
Wyniki oceny knurków i loszek w Programie Hodowlanym POLSUS
(
Blicharski T.
,
Ptak J.
,
Marciniak M.
)
artykuł:
Sosy do mięs podawanych na zimno
(
Chojnacka R.
)
artykuł:
Najlepsze duńskie wzorce są do osiągnięcia
(
Zajac G.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.