PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1990 | 41 | 5-6 |
Tytuł artykułu

Wrażliwość na antybiotyki i wybrane związki chemioterapeutyczne szczepów Bacillus cerus wyizolowanych z produktów żywnościowych i przypadków zatruć pokarmowych

Autorzy
Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Sensitivity to antibiotics and certain chemical compounds in Bacillus cerus strains isolated from food products and cases of alimentary intoxication
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Wydawca
-
Rocznik
Tom
41
Numer
5-6
Opis fizyczny
s.269-272,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, ul.Chocimska 24, 00-71 Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-1ba6b810-cea8-412d-970b-b639ca080cd2
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.