Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Bezpieczeństwo i Higiena Żywności
Rocznik
2012
Tom
---
Numer
02
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
02
artykuł:
Wszyscy umywają ręce. Jak doszło do afery solnej
(
Rebelska A.
)
artykuł:
Spróbujmy uzgodnić wspólna terminologię produktów. Rozmowa z prof. Andrzejem Pisulą z Zakładu Technologii Mięsa SGGW
(
Michalski W.
)
artykuł:
Rozwiązania systemowe pomogą ograniczyć marnotrawienie żywności. Rozmowa z Markiem Borowskim, prezesem Federacji Polskich Banków Żywności
(
Rebelska A.
)
artykuł:
Wsparcie na wszystkich etapach łańcucha żywnościowego. Rozmowa z Adamem Sarnaszkiem, Dyrektorem Branży System and Services Certification, SGS Polska Sp. z o.o.
artykuł:
Najlepsi w zakresie adaptacji pojazdów. Rozmowa z Grzegorzem Sokalskim, Dyrektorem B2B Peugeot Polska
artykuł:
Ty pytasz - prawnik odpowiada. Rozpoczęcie obowiązywania nowego rozporządzenia w sprawie przekazywania konsumentom informacji na temat żywności
(
Wojciechowski P.
)
artykuł:
Kompleksowa obsługa przemysłu spożywczego. Rozmowa z Andrzejem Żurkiem, Dyrektorem Sprzedaży Samochodów Dostawczych Mercedes-Benz Warszawa Sp. z o.o.
artykuł:
Państwo zawiodło. Rozmowa z Janem Ardanowskim, posłem PiS, b. doradcą prezydenta Lecha Kaczyńskiego, zastępcą przewodniczącego Komisji Rolnictwa i Rozwoju Wsi
(
Wojciechowski T.
)
artykuł:
Najwyższa jakość żywności to nasz priorytet. Rozmowa z Mileną Szymańską, Food Services and Lab Manager Intertek Poland
artykuł:
Branża mięsna powinna wypracować normy i wytyczne. Rozmowa z prof. Stanisławem Kowalczykiem, Głównym Inspektorem Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych
(
Wojciechowski T.
)
artykuł:
Rozwiązujemy problemy higieny produkcji. Rozmowa z Krystyną Bednarek, prezes firmy POL-SKÓR
artykuł:
Kolejny rekord, ale walczymy o więcej. Konferencja Stowarzyszenia Eksporterów Polskich
artykuł:
Bezpieczny produkt z pewnego żródła. Rozmowa z Katarzyną Krążyńską-Winnicką, Pełnomocnik ds.ZSZJ/Quality Manager firmy Ovovita
artykuł:
Profesionalne szkolenia dla przemysłu mięsnego. Rozmowa z Ewą Kowalską, właścicielem firmy Polwita
artykuł:
Sieci handlowe nie doceniły patriotyzmu lokalnego. Rozmowa z Waldemarem Brosiem, prezesem Krajowego Związku Spółdzielni Mleczarskich
(
Michalski W.
)
artykuł:
W czyim interesie działa urzędowa kontrola żywności? Komentarz redakcyjny do afery solnej
(
Wojciechowski T.
)
artykuł:
Dobrostan zwierzat: nowa strategia KE cz.2. Ważny dokument Komisji Europejskiej
artykuł:
Marki własne zaczynają stawiać na jakość. Cz.2. Najnowszy raport UOKiK
artykuł:
Ile kiełbasy w kiełbasie? Komentarz do wyników kontroli przetworów mięsnych
(
Majchrzak B.
)
artykuł:
Koncentrujemy się na efektywności energetycznej i zarządzaniu środowiskowym. Rozmowa z Leszkiem Sitowskim, Dyrektorem Biura LRQA Polska
artykuł:
Łańcuch żywnościowy to także utylizacja. Seminarium szkoleniowe Biura Promocji Jakości
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.