PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2013 | 413 |
Tytuł artykułu

Wydajność rzeźna strusi i właściwości technologiczne pozyskiwanego z nich mięsa

Autorzy
Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Slaughter yield of ostriches and technological properties of ostrich meat
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Wydawca
-
Rocznik
Numer
413
Opis fizyczny
s.1-84,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Katedra Technologii Żywności, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, ul.Nowoursynowska 159c, 02-776 Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-1b385d3a-a053-41e3-b04f-09088d678274
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.