Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Rozprawy Naukowe i Monografie. Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
2013
|
413
|
Tytuł artykułu
Wydajność rzeźna strusi i właściwości technologiczne pozyskiwanego z nich mięsa
Autorzy
Adamczak L.
Warianty tytułu
EN
Slaughter yield of ostriches and technological properties of ostrich meat
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
strusie
wartosc uzytkowa
plec
wydajnosc rzezna
mieso strusie
zmiany poubojowe
sklad chemiczny
wlasciwosci technologiczne
jakosc sensoryczna
Wydawca
-
Czasopismo
Rozprawy Naukowe i Monografie. Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
Rocznik
2013
Numer
413
Opis fizyczny
s.1-84,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Adamczak L.
Katedra Technologii Żywności, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, ul.Nowoursynowska 159c, 02-776 Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-1b385d3a-a053-41e3-b04f-09088d678274
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.