Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2023
Tom
73
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
Cricket flour and pullulan microparticle formation via electro-blow spinning as a new method for the protection of antioxidant compounds from fruit extracts
(
Wilkanowicz S. I.
,
Saud K. T.
)
artykuł:
Effects of mulberry pomace addition and transglutaminase treatment on the quality of pasta enriched with antioxidants and dietary fiber
(
Ta T. M. N.
,
Hoang C. H.
,
Nguyen T. M.
,
Tran T. T. T.
,
Ton N. M. N.
,
Le V. V. M.
)
artykuł:
Effect of the ultraviolet c light-emitting diode treatment on the quality of soil-grown and pot-grown red raspberries
(
Giuggioli N. R.
,
Nucera D. M.
,
Piano S.
,
Ollani S.
)
artykuł:
Optimization of cross-linked cassava starch coating formulation by response surface methodology and its preservation effects on ‘Shatangju’ mandarin
(
Deng C.
,
Melnyk O.
,
Li G.
,
Li X.
,
Luo Y.
)
artykuł:
Formulation and stability of cellulose particles enriched with phenolic acids
(
Kopjar M.
,
Vukoja J.
,
Buljeta I.
,
Corkovic I.
,
Pichler A.
,
Simunovic J.
)
artykuł:
Techno-functional and bioactive properties and chemical composition of guava, mamey sapote, and passion fruit peels
(
Lopez-Martinez L. X.
,
Villegas-Ochoa M. A.
,
Dominguez-Avila J. A.
,
Yahia E. M.
,
Gonzalez-Aguilar G. A.
)
artykuł:
Betaxanthin profiling in Beta vulgaris leaves and Gymnocalycium mihanovichii grafted cacti: a comprehensive study
(
Sporna-Kucab A.
,
Tekieli A.
,
Knapek M.
,
Zuzalek M.
,
Wybraniec S.
)
artykuł:
Chemical composition of monovarietal extra virgin olive oils obtained from tunisian mills: influence of geographical origin
(
Manai-Djebali H.
,
Trabelsi N.
,
Medfai W.
,
Hessini K.
,
Mohamed S. N.
,
Madrigal-Martinez M.
,
Canas M. A. M.
,
Sanchez-Casas J.
,
Youssef N. B.
,
Oueslati I.
)
artykuł:
Comparative study on drying characteristics and quality of apple cubes dried in two different microwave dryers
(
Ma Y.
,
Tian X.
,
Wang Y.
,
Zhao H.
,
Song J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.