PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2004 | 31 | 1 cz.2 |
Tytuł artykułu

Zawartość kadmu w wędlinach wyprodukowanych w Polsce na przestrzeni lat 2001-2003

Autorzy
Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
The contents of cadmium in Polish meat products during the period of years 2001-2003
Języki publikacji
PL EN
Abstrakty
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
31
Numer
Opis fizyczny
s.150-151
Twórcy
autor
  • Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego, Warszawa
autor
Bibliografia
Uwagi
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-1b0bb50e-177f-4da9-9cfe-0a5a7b5ea8db
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.