PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1990 | 44 | 10 |
Tytuł artykułu

Zmiany fizyczne skóry i tkanki mięśniowej dorszy w czasie zamrażalniczego składowania w zależności od technologicznego przechowywania surowca

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
44
Numer
10
Opis fizyczny
s.255-257,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Zakład Technologii Zabezpieczenia Surowców Rybnych, Instytut Technologii Żywności Pochodzenia Morskiego, Akademia Rolnicza w Szczecinie, Szczecin
autor
  • Zakład Technologii Zabezpieczenia Surowców Rybnych, Instytut Technologii Żywności Pochodzenia Morskiego, Akademia Rolnicza w Szczecinie, Szczecin
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-1a7ebd4b-759c-4f1e-ac30-192c4a1a2260
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.