Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Kalejdoskop Mięsny
Rocznik
2008
Tom
---
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Ryzyko raka w następstwie spożywania wędzonych przetworów mięsnych
(
Halat Z.
)
artykuł:
Rosja
(
Belkot R.
)
artykuł:
Porady prawne
(
Kasprzycki R.
)
artykuł:
Zakład zamknięty
(
Katner W.
)
artykuł:
Po mszy w Farze
(
Rutkowska M.
)
artykuł:
Polskie mięso powraca do Polski
(
Nawacki G.
)
artykuł:
Szynka tradycyjna z Górna
artykuł:
Rolnicy chcą być rzeźnikami
artykuł:
Uwaga na uczulenia
(
Dzwolak W.
)
artykuł:
Co warto wiedzieć na temat paszportu bydła
artykuł:
Kiełbasa jako dzieło sztuki
(
Naszkowska K.
)
artykuł:
Cryovac Simple Steps: życie łatwe jak nigdy dotąd dzięki nowemu opakowaniu typu "podrzej i podawaj" do mikrofali
(
Harembska P.
)
artykuł:
Wpływ czynników biologicznych i środowiskowych na budowę histologiczną tkanki mięśniowej i właściwości mechaniczne mięsa dzików
(
Zochowska-Kujawska J.
)
artykuł:
Ekologiczne, zdrowotne i ekonomiczne aspekty wędzenia (pieczenia) w komorach system Lambda
(
Zaczek M.
)
artykuł:
Galloway, Charolaise, Limousine... To się opłaca!
(
Walendzik D.
,
Warecha J.
)
artykuł:
Wracamy do gry
(
Baltushka N.
)
artykuł:
Nowe zaostrzone zasady reklamy
(
Kasprzycki R.
)
artykuł:
Innowacyjna technologia MAP w ofercie Pakmaru
(
Roslon M.
)
artykuł:
Droga strategia
(
Katner W.
)
artykuł:
Nowe programy branżowe
artykuł:
Kontrola obecności substancji szkodliwych w żywności pochodzenia zwierzęcego
(
Zmudzki J.
)
artykuł:
Wędzenie w komorach z Dakstaru
(
Redzimski R.
)
artykuł:
Tanie niesłychanie
(
Florczyk D.
)
artykuł:
Śmierdzący problem
(
Belkot R.
)
artykuł:
Rodzaje i systemy wędzenia produktów pochodzenia zwierzęcego
(
Michalski M.
)
artykuł:
Suszone wędliny z Włoch
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.