PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2015 | 01 |
Tytuł artykułu

Wprowadzenie do zarządzania bezpieczeństwem i higieną pracy w produkcji żywności

Autorzy
Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Introduction to occupational health and safety management in food production
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Wydawca
-
Rocznik
Numer
01
Opis fizyczny
s.38-42,rys.,tab.,fot.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Katedra Mleczarstwa i Zarządzania Jakością, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-1a3f678c-f801-491c-a9e7-e6b09dd623f2
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.