Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
2012
|
66
|
12
|
Tytuł artykułu
Przyjęcie w terenie. Urządzenia wykorzystywane w usługach cateringowych
Autorzy
Grzesinska W.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
zaklady gastronomiczne
uslugi cateringowe
bankiety
serwowanie posilkow
urzadzenia gastronomiczne
wymagania higieniczne
transport zywnosci
higiena zywienia
szafy bankietowe
podgrzewacze gastronomiczne
kuchenki indukcyjne
samowary elektryczne
wozki barowe
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
2012
Tom
66
Numer
12
Opis fizyczny
s.6
Twórcy
autor
Grzesinska W.
Katedra Technologii Gastronomicznej i Higieny Produkcji, Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-1a3c145a-e6a7-4479-83ba-2cbcabfc9615
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.