PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2014 | 68 | 08 |
Tytuł artykułu

Wpływ promieniowania mikrofalowego na składniki bioaktywne i strukturę żywności. Cz.II. Cieplne utrwalanie i suszenie żywności

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Influence of microwave radiation on bioactive compounds and food structure. Part II. Food thermal preservation and drying
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Wydawca
-
Rocznik
Tom
68
Numer
08
Opis fizyczny
s.46-49,fot..,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Zakład Technologii Owoców i Warzyw, Instytut Technologii Żywności Pochodzenia Roślinnego, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Poznań
autor
  • Zakład Inżynierii i Aparatury Przemysłu Spożywczego, Instytut Technologii Żywności Pochodzenia Roślinnego, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Poznań
autor
  • Zakład Inżynierii i Aparatury Przemysłu Spożywczego, Instytut Technologii Żywności Pochodzenia Roślinnego, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Poznań
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-1a26a5cf-e8ff-4a1e-bee6-8ff004e3f60c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.