Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
2005
|
14/55
|
1
|
Tytuł artykułu
Texture characteristics of selected carrot varieties for the processing industry
Autorzy
Budrewicz G.
,
Majewska K.
,
Borowska E. J.
,
Zadernowski R.
Warianty tytułu
PL
Charakterystyka tekstury wybranych odmian marchwi przemysłowej
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2005
Tom
14/55
Numer
1
Opis fizyczny
p.57-61,fig.,ref.
Twórcy
autor
Budrewicz G.
Chair of Food Plants Chemistry and Processing, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Pl. Cieszynski 1/229, 10-718 Olsztyn, Poland
autor
Majewska K.
autor
Borowska E. J.
autor
Zadernowski R.
Bibliografia
Uwagi
PL
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-19fadc47-7b10-41be-a1df-a9a502d2d11c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.