PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2005 | 14/55 | 1 |
Tytuł artykułu

Texture characteristics of selected carrot varieties for the processing industry

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
PL
Charakterystyka tekstury wybranych odmian marchwi przemysłowej
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
Numer
1
Opis fizyczny
p.57-61,fig.,ref.
Twórcy
autor
  • Chair of Food Plants Chemistry and Processing, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Pl. Cieszynski 1/229, 10-718 Olsztyn, Poland
autor
Bibliografia
Uwagi
PL
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-19fadc47-7b10-41be-a1df-a9a502d2d11c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.