Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Magazyn Przemysłu Mięsnego
Rocznik
2006
Tom
---
Numer
03
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
03
artykuł:
Szybkie schłodzenie - podstawowy warunek jakości produktu
(
Pawlonka G.
)
artykuł:
Wymagania higieniczne
(
Jarecki A.
)
artykuł:
Dostępne nie tylko w Puńsku
(
Straszak D.
)
artykuł:
Noack Polen - aktywny partner w kontroli jakości mikrobiologicznej i monitorowaniu stanu higieny
artykuł:
Chłodniczy transport żywności
artykuł:
Liczymy zyski!
(
Pawlowski P. A.
)
artykuł:
Spółki małżeńskie
(
Dziubek B.
)
artykuł:
Porozmawiajmy o odpadach
(
Straszak D.
)
artykuł:
Nowe podejście - cz.II
(
Krol Z.
)
artykuł:
Analiza gazów zmniejsza liczbę reklamacji
artykuł:
Nowa technologia wychładzania. Szokowe wychładzanie półtusz poubojowych obnażające stratę masy mięsnej
(
Gawor S.
,
Oleksiak T.
)
artykuł:
Unijna masarnia w Mostach
(
Nowak B.
)
artykuł:
Aktualne technologie rozmrażania mięsa
(
Kondratowicz J.
)
artykuł:
Wymagania ekologiczne w branży chłodniczej
(
Genca E.
,
Los M.
)
artykuł:
Zmiany cen na rynku wołowiny w II połowie 2005 roku w Polsce
(
Seredyn K.
)
artykuł:
Psychologia kontaktu w sprzedaży detalicznej - cz.I. Profesjonalny sprzedawca
(
Tokar J.
)
artykuł:
Zanieczyszczenia tkanek dziczyzny
(
Rywotycki R.
)
artykuł:
Żelatyna jako naturalny dodatek
(
Rywotycki R.
)
artykuł:
Zawsze na wysokim poziomie
(
Jankowski K.
)
artykuł:
Jakość mięsa i wędlin
(
Rywotycki R.
)
artykuł:
HACCP w 852
(
Krol Z.
)
artykuł:
Systemy panierowania
(
Pawlowski P. A.
)
artykuł:
Fundusz Promocji Mięsa - wzmocnienie polskiego sektora mięsnego
(
Stolorz B.
)
artykuł:
O znakowaniu raz jeszcze
(
Plociennik-Ociepka A.
)
artykuł:
Nowe dodatki do żywności
(
Guzek D.
)
artykuł:
Nowe aspekty
(
Pawlowski P. A.
)
artykuł:
Pod lupą - twarda polityka weterynaryjna
artykuł:
Ale się dzieje!
(
Morawiec A.
)
artykuł:
Targi Mięso i Wędliny po raz pierwszy w Polsce
(
Stolorz B.
)
artykuł:
Kupując polskie produkty - dajesz pracę
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.