Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Żywienie Człowieka i Metabolizm
Rocznik
1985
Tom
12
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Zmiany w spożyciu żywności w grupach społeczno-ekonomicznych gospodarstw domowych w Polsce w latach 1975-1983
(
Sekula W.
,
Niedzialek Z.
,
Swistak E.
)
artykuł:
Nauczanie studentów Wydziału Lekarskiego Akademii Medycznej w zakresie żywności, żywienia i stanu odżywienia. Cz.I. Przegląd programów nauczania
(
Kluszczynska Z.
,
Ponomarenko W.
)
artykuł:
The effect of vitamin E on platelet aggregation and serum lipids
(
Wozny E.
,
Mirkiewicz E.
,
Szostak W. B.
,
Michorowska M.
)
artykuł:
Zawartość kwasu askorbinowego i 2-wodorosiarczanu kwasu askorbinowego w krwi oraz cholesterolu i fosfolipidów w surowicy krwi osób narażonych na czynniki toksyczne
(
Gniot-Szulzycka J.
,
Korzycka W.
,
Stefanska J.
)
artykuł:
Nutrition and ischaemic heart disease (IHD) mortality. II. Nutritional and mortality trends in 1968-1977 in 23 countries
(
Szostak W. B.
,
Cybulska B.
,
Sekula W.
)
artykuł:
Ocena wartości odżywczej trzech podstawowych posiłków młodzieży akademickiej. Cz.I. Wartość energetyczna, białka, tłuszcze i cukrowce
(
Przyslawski J.
,
Gertig H.
)
artykuł:
Apolipoprotein B (apo B) in survivors after myocardial infarction
(
Nowicka G.
,
Klosiewicz-Latoszek L.
,
Szostak W. B.
,
Salach W.
,
Sas G.
,
Naruszewicz M.
,
Wasiutynska E.
)
artykuł:
Rola witaminy E (d-alfa-tokoferolu) w żywieniu człowieka
(
Ziemlanski S.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.