PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2012 | 60 | 08 |

Tytuł artykułu

Charakterystyka tłuszczów cukierniczych ze szczególnym uwzglednieniem polimorfizmu i zawartości fazy stałej (cz.I)

Autorzy

Warianty tytułu

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Wydawca

-

Rocznik

Tom

60

Numer

08

Opis fizyczny

s.52,54-55,rys.,wykr.,fot.

Twórcy

autor
  • Zakład Technologii Tłuszczów i Koncentratów Spożywczych, Wydział Nauk o Żywności, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-19d35d7b-622b-48bc-86c6-69afa23801fb
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.