Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Poradnik Restauratora
Rocznik
2016
Tom
---
Numer
07
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
07
artykuł:
Jesteśmy uczestnikami ogromnej zmiany mentalnej w społeczeństwie. Rozmowa z Pawłem Łotockim, Dyrektorem Handlowym Farutex Bidvest Polska o rozwoju i planach firmy rozmawia Beata Marcińczyk
(
Marcinczyk B.
)
artykuł:
Emigrantem być... orzeł czy reszka
(
Czerwinska E.
)
artykuł:
Les Chefs en Or 2016. Tomasz Łagowski i Agnieszka Słota będą reprezentować Polskę w Paryżu
artykuł:
Lunch - porcja energii za rozsądną cenę
(
Podolska E.
)
artykuł:
Praca w kuchni to mój styl życia. Rozmowa z Tomaszem Leśniakiem, Szefem Kuchni, który od 10 lat gotuje dla reprezentacji Polski w piłce nożnej o tym, co ważne jest w jego życiu i spełniających się właśnie marzeniach rozmawia Beata Marcińczyk
(
Marcinczyk B.
)
artykuł:
Gdy pić się chce
(
Drygas A.
)
artykuł:
Doświadczenie i pasja. Rozmowa z Stefanem Birkiem, klientem Selgros Cash & Carry, szefem kuchni Restauracji Kryształowa w Hotelu Lord w Warszawie
artykuł:
Persona non grata
(
Boruc R.
)
artykuł:
Koncentracja smaku
(
Kropielnicki M.
)
artykuł:
Art Déco - fuzja nowoczesności z tradycją
(
Handkowska H.
)
artykuł:
Rozmowa z Pawłem Rumowskim, szefem Kuchni w Restauracji Art Déco
(
Handkowska H.
)
artykuł:
Sport i zdrowie
(
Boruc R.
)
artykuł:
Słodki sezon w pełni
(
Drygas A.
)
artykuł:
Co my - NATO!
(
Olszanski T.
)
artykuł:
Dania gotowe jednak z 8% VAT?
(
Sienkiewicz T.
)
artykuł:
Spotkanie inauguracyjne Mistrzostw Młodych Kucharzy 2016
artykuł:
Co słychać w branży?
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.