Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Folia Histochemica et Cytobiologica
2014
|
52
|
2
|
Tytuł artykułu
Identification and characterization of gastrointestinal hormone immunoreactive cells in the skin and parotoids of Chinese toad Bufo gargarizans
Autorzy
Wang H.
,
Wu Y.-Y.
,
Zhang R.
,
Zhu X.
,
Zhang S.-Z.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
EN
Bufo gargarizans
Chinese toad
skin
epidermis
parotid gland
gastrointestinal hormone
immunoreactive cell
glucagon
gastrin
somatostatin
pancreatic polypeptide
neuropeptide Y
Wydawca
-
Czasopismo
Folia Histochemica et Cytobiologica
Rocznik
2014
Tom
52
Numer
2
Opis fizyczny
p.149-156,fig.,ref.
Twórcy
autor
Wang H.
Anhui Key Laboratory of Biotic Environment and Ecological Safety, College of Life Sciences, Anhui Normal University, Wuhu, China
autor
Wu Y.-Y.
Anhui Key Laboratory of Biotic Environment and Ecological Safety, College of Life Sciences, Anhui Normal University, Wuhu, China
autor
Zhang R.
Anhui Key Laboratory of Biotic Environment and Ecological Safety, College of Life Sciences, Anhui Normal University, Wuhu, China
autor
Zhu X.
Anhui Key Laboratory of Biotic Environment and Ecological Safety, College of Life Sciences, Anhui Normal University, Wuhu, China
autor
Zhang S.-Z.
College of Life Sciences, Anhui Normal University, 1 Beijing East Road, Wuhu, Anhui Province 241000, People’s Republic of China
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.5603/FHC.2014.0016
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-197a0abe-b83d-42be-ad43-877993787cd8
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.