Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Acta Biochimica Polonica
2007
|
54
|
Supplement 4
|
Tytuł artykułu
Inactivation of pathogenic bacteria in fish products using high pressure processing (HPP)
Autorzy
Windyga B.
,
Fonberg-Broczek M.
,
Sciezynska H.
,
Grochowska A.
,
Gorecka K.
,
Pawlowska K.
,
Szczawinski J.A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Biochimica Polonica
Rocznik
2007
Tom
54
Numer
Supplement 4
Opis fizyczny
p.203
Twórcy
autor
Windyga B.
Department of Food Research and Consumer Articles, National Institute of Hygiene, Warszawa, Poland
Institute of High Pressure Physics PAS, Warszawa, Poland
autor
Fonberg-Broczek M.
Institute of High Pressure Physics PAS, Warszawa, Poland
autor
Sciezynska H.
Department of Food Research and Consumer Articles, National Institute of Hygiene, Warszawa, Poland
autor
Grochowska A.
Department of Food Research and Consumer Articles, National Institute of Hygiene, Warszawa, Poland
autor
Gorecka K.
Department of Food Research and Consumer Articles, National Institute of Hygiene, Warszawa, Poland
autor
Pawlowska K.
Department of Food Research and Consumer Articles, National Institute of Hygiene, Warszawa, Poland
autor
Szczawinski J.A.
Department of Food Hygiene and Public Health Warsaw Agricultural University, Warszawa, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-193441da-0e26-4fbd-8a1a-005e3f0a145a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.