Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Poradnik Restauratora
2016
|
12
|
Tytuł artykułu
Barszcz czerwony na naturalnym zakwasie
Autorzy
Bober W.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
Boze Narodzenie
wigilia Bozego Narodzenia
kolacja wigilijna
kuchnia staropolska
potrawy tradycyjne
zupy
przepisy kulinarne
barszcz czerwony
Wydawca
-
Czasopismo
Poradnik Restauratora
Rocznik
2016
Numer
12
Opis fizyczny
s.42,fot.
Twórcy
autor
Bober W.
Fabryka Wełny Hotel & SPA, Pabianice
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-189a86de-11fa-4352-b909-07b986577032
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.