Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polskie Drobiarstwo
2018
|
03
|
Tytuł artykułu
Mięso drobiowe oddzielone mechanicznie
Autorzy
Majewski M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
PL
drob
mieso drobiowe
mieso odkostnione mechanicznie
przepisy unijne
sklad chemiczny
regulacja prawna
wymagania higieniczno-sanitarne
zanieczyszczenia mikrobiologiczne
bakterie
rozporzadzenie Nr 853-2004-WE
Wydawca
-
Czasopismo
Polskie Drobiarstwo
Rocznik
2018
Numer
03
Opis fizyczny
s.40-44,tab.,fot.
Twórcy
autor
Majewski M.
Zakład Weterynaryjny Ochrony Zdrowia Publicznego, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Poznań
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-1826657b-8f50-4635-a4da-fd2e54af1212
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.