PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1974 | 24 | 3 |

Tytuł artykułu

Zmiany ciężaru cząsteczkowego dekstryn prażonych z dodatkiem kwasów

Warianty tytułu

RU
Izmenenija molekuljarnogo vesa kal'cinirovannykh dekstrinov s dobavleniem kislot
EN
Changes in the molecular weight of dextrins roasted with an addition of acids

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

24

Numer

3

Opis fizyczny

p.261-267,tab.,wykr.,bibliogr.

Twórcy

  • Instytut Chemicznej Technologii Żywności, Politechnika Łódzka, Łódź
autor
  • Instytut Chemicznej Technologii Żywności, Politechnika Łódzka, Łódź

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-17fb4d9e-3aab-47ec-9f30-1c96a94f08f0
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.