PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1964 | 10 |

Tytuł artykułu

Wyodrębnianie i charakterystyka drożdży i bakterii zakwasów żytnich niektórych piekarń warszawskich

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

RU
Vydelenie i kharakteristika drozhzhej i bakterij iz rzhanykh zakvasok poluchaemykh v nekotorykh barshavskikh pekarnjakh
EN
Isolation and characteristics of yeast and bacteria from the corn leaven of some Warsaw bakeries

Języki publikacji

PL

Abstrakty

RU
DE

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

10

Opis fizyczny

s.19-31,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Zakład Przetwórstwa Zbożowego Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa
  • Zakład Przetwórstwa Zbożowego Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa
  • Zakład Przetwórstwa Zbożowego Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa
autor
  • Zakład Przetwórstwa Zbożowego Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa
autor
  • Zakład Przetwórstwa Zbożowego Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-17d64413-ae09-49f6-ac42-ce0ec19e5881
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.