PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2021 | 65 | 5 |

Tytuł artykułu

Nietypowe rodzaje mąki - charakterystyka i możliwości wykorzystania w przemyśle spożywczym

Autorzy

Warianty tytułu

EN
Unusual types of flour - characteristics and possible uses in the food industry

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

65

Numer

5

Opis fizyczny

s.20-23,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Zakład Przetwórstwa Zbóż i Piekarstwa, Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego - Państwowy Instytut Badawczy, Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-17c14825-412c-4540-9b8f-9ceeb4778252
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.