PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2016 | 01 |
Tytuł artykułu

Charakterystyka serów smażonych

Autorzy
Warianty tytułu
EN
Characteristics of Fried Cheese
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
Wydawca
-
Rocznik
Numer
01
Opis fizyczny
s.27-31,rys.,tab.,fot.,bibliogr.
Twórcy
  • Katedra Mleczarstwa i Zarządzania Jakością, Wydział Nauki o Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-17b64c0e-213b-4da8-ab0e-79d769620660
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.