PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2018 | 08 |

Tytuł artykułu

Chemiczne aspekty higieny żywności - pozytywne chemiczne składniki mleka - cz.3. Składniki mineralne - wapń, magnez, sód i potas

Autorzy

Warianty tytułu

EN
Chemical aspects of food hygiene - positive chemical milk components - part 3. Mineral components - calcium, magnesium, sodum and potassium

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Wydawca

-

Rocznik

Numer

08

Opis fizyczny

s.3-11,tab.,fot.,bibliogr.

Twórcy

  • Katedra Towaroznawstwa i Badań Żywności, Wydział Nauki o Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Pl. Cieszyński 1, 10-726 Olsztyn

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-1775be65-50c9-4df7-8ff4-9c4afd1a59c3
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.