Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
2015
|
06
|
Tytuł artykułu
Jakość wędlin podrobowych
Autorzy
Kolodziej J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
PL
wedliny
podroby
jakosc produktu
bezpieczenstwo zywnosci
surowce miesne
przetwory miesne
receptury tradycyjne
oslonki
farsze
salcesony
nadziewarki
peklowanie
pasztety
gazy ochronne
mikroorganizmy
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2015
Numer
06
Opis fizyczny
s.24-28
Twórcy
autor
Kolodziej J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-17655cba-4dc2-4158-aca3-3e783a31f146
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.