Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2013
Tom
65
Numer
08
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
08
artykuł:
Dzięki technologii firmy ISHIDA, świeże mięso nie traci swych walorów smakowych
artykuł:
System Gwarantowanej Jakości Żywności QAFP
artykuł:
Zrobotyzowane stanowiska i linie produkcyjne dla przemysłu mięsnego
(
Barczyk J.
)
artykuł:
WIPASZ i wiesz co jesz!
(
Wilczak J.
)
artykuł:
Konferencja weterynarii i przedsiębiorców w Cechu Rzeźników i Wędliniarzy Ziemi Łódzkiej
(
Winiarski M.
)
artykuł:
Produktywność przetwórstwa mięsnego w Polsce
(
Urban R.
)
artykuł:
Czy warto produkować wyroby ze znakiem unijnym?
artykuł:
Aspekty jakości konserw mięsnych
(
Kolodziej J.
)
artykuł:
Technologia termoformowania w Clean Design
artykuł:
"Świętomięs Polski" w Gdańsku
artykuł:
Noże Weber Durablade i nowy system ostrzenia noży SSM
(
Dolata W.
)
artykuł:
Uplastycznianie mięsa
(
Wajdzik J.
)
artykuł:
Ekonomia wciąż polityczna, czyli o doktrynach i doktrynerach
(
Kladz F.
)
artykuł:
Seminarium technologiczne firmy AMCO
artykuł:
Efektywność maszyn i linii produkcyjnych (OEE) na najwyższym poziomie
(
Stec A.
,
Krzywinski A.
)
artykuł:
Ryzyko w działalności gospodarczej zakładu mięsnego
(
Soliwoda M.
)
artykuł:
Zastosowanie robotów w przemyśle mięsnym
(
Olszewski A.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.