PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1990 | 6 |

Tytuł artykułu

Postęp w biosyntezie i enzymatycznej modyfikacji składników aromatotwórczych w produktach mleczarskich

Autorzy

Warianty tytułu

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Wydawca

-

Rocznik

Numer

6

Opis fizyczny

s.7-9,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Instytut Biotechnologii Żywności, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-16ee64cc-5f1d-4862-aa1f-44d8fd4a60fc
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.