Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
1991
Tom
45
Numer
02
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
02
artykuł:
Wykorzystanie serwatki do otrzymania kwaśnej przyprawy spożywczej
(
Zmarlicki S.
,
Augustyniak P.
,
Zakrzewski E.
,
Portacha M.
,
Kosikowska M.
)
artykuł:
Wpływ wybranych czynników technologicznych na powstawanie kompleksów białkowo-tłuszczowych w mięsie
(
Janitz W.
,
Pokorny J.
,
Maciejewski R.
)
artykuł:
Oszczędność energii w przemyśle olejarskim
(
Niewiadomski H.
)
artykuł:
Badanie przydatności grysu sojowego do celów spożywczych
(
Milosz I.
,
Janicki A.
,
Mucha D.
)
artykuł:
Ocena zdolności emulsyjnych liofilizowanej kazeiny micelarnej
(
Leman J.
,
Haque Z.
,
Kinsella J. E.
)
artykuł:
Matematyczne oszacowanie wybranych dwuparametrycznych równań do opisania właściwości sorpcyjnych liofilizatu soku truskawkowego
(
Niedzielski Z.
,
Klimczak J.
,
Irzyniec Z.
)
artykuł:
Wpływ termizacji i przechowywania surowca na jakość mikrobiologiczną i trwałość mleka pasteryzowanego
(
Molska I.
,
Glabkowska M.
,
Utrata E.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.