Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Poradnik Restauratora
2015
|
03
|
Tytuł artykułu
Rewolucja albo ewolucja, czyli jak podnosić kunszt kulinarny w lokalach
Autorzy
Sienkiewicz T.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
gastronomia
zaklady gastronomiczne
restauracje
Czarnkow
Warszawa
restauracja Parkowa
restauracja Nolita
firma Unilever Food Solution
firma Dora Metal
wspolpraca partnerska
spotkania kulinarne
edukacja kulinarna
restauratorzy
Grabski Tomasz
Grochowina Jacek
Wydawca
-
Czasopismo
Poradnik Restauratora
Rocznik
2015
Numer
03
Opis fizyczny
s.8,10,fot.
Twórcy
autor
Sienkiewicz T.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-15bf1286-2137-4a84-a402-da09eca75831
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.