PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1968 | 19 | 2 |

Tytuł artykułu

Zawartość aminokwasów egzogennych, wapnia, fosforu, żelaza i substancji tłuszczowych w niektórych grzybach jadalnych

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

RU
Soderzhanie ehgzogennykh aminokislot, kal'cija, fosfora, zheleza i zhirnykh veshhestv v nekotorykh s"edobnykh gribakh
EN
Contents of exogenic amino acids, calcium, phosphorus, iron and fat substances in some mushrooms

Języki publikacji

PL

Abstrakty

RU
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

19

Numer

2

Opis fizyczny

s.239-244,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Zakład Nauki o Środkach Spożywczych, Akademia Medyczna w Łodzi, Łódź
autor
  • Zakład Nauki o Środkach Spożywczych, Akademia Medyczna w Łodzi, Łódź
  • Zakład Nauki o Środkach Spożywczych, Akademia Medyczna w Łodzi, Łódź
  • Zakład Nauki o Środkach Spożywczych, Akademia Medyczna w Łodzi, Łódź
autor
  • Zakład Nauki o Środkach Spożywczych, Akademia Medyczna w Łodzi, Łódź
autor
  • Zakład Nauki o Środkach Spożywczych, Akademia Medyczna w Łodzi, Łódź

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-15afea25-93b8-4d77-8c30-1db04587b662
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.