Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Acta Physiologiae Plantarum
2018
|
40
|
04
|
Tytuł artykułu
Higher phenotypic plasticity does not confer higher salt resistance to Robinia pseudoacacia than Amorpha fruticosa
Autorzy
Guo X.
,
Ren X.-H.
,
Eller F.
,
Li M.-Y.
,
Wang R.-Q.
,
Du N.
,
Guo W.-H.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Physiologiae Plantarum
Rocznik
2018
Tom
40
Numer
04
Opis fizyczny
Article 79 [14p.], fig.,ref.
Twórcy
autor
Guo X.
College of Landscape Architecture and Forestry, Qingdao Agricultural University, Qingdao 266109, China
Institute of Ecology and Biodiversity, School of Life Sciences, Shandong University, Jinan 250100, China
autor
Ren X.-H.
Institute of Ecology and Biodiversity, School of Life Sciences, Shandong University, Jinan 250100, China
autor
Eller F.
Department of Bioscience, Aquatic Biology, Aarhus University, Ole Worms Alle 1, 8000 Aarhus C, Denmark
autor
Li M.-Y.
Institute of Ecology and Biodiversity, School of Life Sciences, Shandong University, Jinan 250100, China
autor
Wang R.-Q.
Institute of Ecology and Biodiversity, School of Life Sciences, Shandong University, Jinan 250100, China
autor
Du N.
Institute of Ecology and Biodiversity, School of Life Sciences, Shandong University, Jinan 250100, China
autor
Guo W.-H.
Institute of Ecology and Biodiversity, School of Life Sciences, Shandong University, Jinan 250100, China
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.1007/s11738-018-2654-3
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-159e53c7-50a6-45ce-b369-a055ddda681e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.