Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria
2018
|
17
|
1
|
Tytuł artykułu
Lactobacillus spp. belonging to the Casei group display a variety of adhesins
Autorzy
Konieczna C.
,
Olejnik-Schmidt A.
,
Schmidt M.T.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
EN
bacteria
Lactobacillus casei
adhesion
protein
gastrointestinal epithelium
epithelial cell
probiotic
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria
Rocznik
2018
Tom
17
Numer
1
Opis fizyczny
p.69-82,fig.,ref.
Twórcy
autor
Konieczna C.
Department of Food Biotechnology and Microbiology, Poznan University of Life Sciences, Wojska Polskiego 28, 60-637 Poznan, Poland
autor
Olejnik-Schmidt A.
Department of Food Biotechnology and Microbiology, Poznan University of Life Sciences, Wojska Polskiego 28, 60-637 Poznan, Poland
autor
Schmidt M.T.
Department of Food Biotechnology and Microbiology, Poznan University of Life Sciences, Wojska Polskiego 28, 60-637 Poznan, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.17306/J.AFS.2018.0538
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-158a334d-e6a2-43b6-bee6-e984dd0bae8d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.