PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników

Czasopismo

1989 | 24 | 07-12 |

Tytuł artykułu

Wpływ przechowywania mięśni piersiowych kaczek w temperaturze -2oC na właściwości emulgujące tkanki mięśniowej

Warianty tytułu

RU
Wlijanie khranenija grudnykh – myshc utok w temperature -2oC na emulgirujushhie swojjstwa myshechnojj tkanii
EN
Influence of storing duck breast muscle in temperature -2oC on emulgation properties of muscle tissue
FR
L’influence de stockage des muscles de poitrine des canards a la temperature -2oC sur les proprieties emulsificatives de tissue des muscles

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
RU
EN
FR

Wydawca

-

Czasopismo

Rocznik

Tom

24

Numer

Opis fizyczny

s.19-21,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Instytut Technologii Przemysłu Chemicznego i Spożywczego, Akademia Ekonomiczna im.O.Lange, Wrocław
  • Instytut Technologii Przemysłu Chemicznego i Spożywczego, Akademia Ekonomiczna im.O.Lange, Wrocław

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-1571299f-c2b8-4f87-918b-42704744359b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.