PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1990 | 17 | 1-2 |

Tytuł artykułu

Niektóre właściwości fizykochemiczne mięsa królików

Autorzy

Warianty tytułu

EN
Some physico-chemical properties of rabbit meat
DE
Einige physikochemische Eigenschaften des Kaninchenfleisches
RU
Nekotorye fiziko-khimicheskie svojjstva mjasa krolikov

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN
DE
RU

Wydawca

-

Rocznik

Tom

17

Numer

1-2

Opis fizyczny

s.53-62,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Katedra Hodowli Owiec i Zwierząt Futerkowych, Akademia Rolnicza w Szczecinie, ul.P.Judyma 10, 71-460 Szczecin

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-1546cdcb-2927-4f36-94c5-0850ae739b72
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.