Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Restauracja. Pismo Biznesu Gastronomicznego
Rocznik
2013
Tom
---
Numer
6
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
6
artykuł:
Czy promocja internetowa może być katastrofą?
(
Szplit D.
)
artykuł:
Nieodpłatne przekaznie żywności bez VAT
(
Szczepaniec A.
,
Pozniak B.
)
artykuł:
Włoski sposób na biznes
(
Wronski S.
)
artykuł:
Cateringg specjalistyczny, czyli żywienie najmłodszych
(
Ziolkowski M.
)
artykuł:
ABC cateringu
(
Kedzinski E.
)
artykuł:
Co to jest stół?
(
Ambramczuk A.
)
artykuł:
Rewolucja foodtrucków
(
Ponimirski P.
)
artykuł:
Sezonowość oferty cateringowej
(
Mikołajczuk A.
)
artykuł:
Przekręt w restauracji - wykrywanie i zapobieganie
(
Przenioslo A.
)
artykuł:
Wino i szkło
(
Walczak J.
)
artykuł:
Kto, co i za ile? Zarobki w gastronomii
(
Wronski S.
)
artykuł:
Kierowanie demokratyczne czy autokratyczne
(
Podeszewski J.
)
artykuł:
Czyli chili - ostrrra kuchnia
(
Szewa H.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.