Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość. Suplement
Rocznik
2005
Tom
12
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
Witaminy i składniki mineralne jako suplementy diety
(
Brzozowska A.
,
Roszkowski W.
,
Pietruszka B.
,
Kaluza J.
)
artykuł:
Nasiona lnu oleistego (Linum usitatissimum L.) jako źródło składników odżywczych w chlebie bezglutenowym
(
Gambus H.
)
artykuł:
Ocena sposobu żywienia ludności wybranych gospodarstw wiejskich
(
Leszczynska T.
,
Kapusta J.
,
Pysz M.
)
artykuł:
Zafałszowania żywności i metody ich wykrywania
(
Targonski Z.
,
Stoj A.
)
artykuł:
A position of education in environmental health formed in the conditions of the Slovak Republic
(
Dandar A.
,
Cejpek K.
,
Vaculcikova D.
,
Skorsepa M.
)
artykuł:
Wpływ aglomeracji na adsorpcję pary wodnej przez wieloskładnikową żywność w proszku
(
Kowalska H.
,
Domian E.
,
Janowicz M.
,
Lenart A.
)
artykuł:
Wpływ witaminy C na przebieg odwadniania osmotycznego jabłek
(
Kowalska H.
)
artykuł:
Badanie tekstury pieczywa chrupkiego metodą emisji akustycznej
(
Marzec A.
,
Borowiec M.
,
Lewicki P. P.
)
artykuł:
Otrzymywanie deserów mlecznych z białek serwatkowych z dodatkiem skrobi i karagenu
(
Gustaw W.
,
Solowiej B.
,
Mleko S.
)
artykuł:
Wpływ suplementacji diety witaminami z grupy B na skład kwasów tłuszczowych okołonarządowej tkanki tłuszczowej i procesy ich peroksydacji u szczura
(
Friedrich M.
,
Sadowska J.
,
Sawicka A.
)
artykuł:
Wpływ procesów przetwórczych na aktywność przeciwutleniającą surowców pochodzenia roślinnego
(
Gumul D.
,
Korus J.
,
Achremowicz B.
)
artykuł:
Przydatność wybranych technik PCR w różnicowaniu termotolerancyjnych szczepów Campylobacter
(
Wieczorek K.
,
Osek J.
)
artykuł:
Wpływ modyfikacji powierzchni węgla aktywnego na jego zdolność do oczyszczania zużytego oleju smażalniczego
(
Buczek B.
,
Chwialkowski W.
)
artykuł:
Napromieniowanie żywności w aspekcie technologicznym, prawnym i wdrożeniowym
(
Zegota H.
)
artykuł:
Ocena sposobu żywienia w gospodarstwach domowych prowadzonych przez osoby z wyższym wykształceniem
(
Leszczynska T.
,
Biezanowska-Kopec R.
)
artykuł:
Prozdrowotne właściwości owsa i produktów owsianych
(
Gibinski M.
,
Gumul D.
,
Korus J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.