PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2020 | 19 | 4 |

Tytuł artykułu

Analysis of selected parameters influencing the technological and sensory quality of pork

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

PL
Analiza wybranych parametrów wpływających na jakość technologiczną i sensoryczną mięsa wieprzowego

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN
PL

Wydawca

-

Rocznik

Tom

19

Numer

4

Opis fizyczny

p.71-78,fig.,ref.

Twórcy

autor
  • Faculty of Agrobioengineering and Animal Husbandry, Siedlce University of Natural Sciences and Humanities, Boleslawa Prusa 12/14, 08-110 Siedlce, Poland
  • Faculty of Agrobioengineering and Animal Husbandry, Siedlce University of Natural Sciences and Humanities, Boleslawa Prusa 12/14, 08-110 Siedlce, Poland
  • Faculty of Agrobioengineering and Animal Husbandry, Siedlce University of Natural Sciences and Humanities, Boleslawa Prusa 12/14, 08-110 Siedlce, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-149fc942-11fe-4956-86b7-887d494e652f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.