Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
2013
|
57
|
03
|
Tytuł artykułu
Ekstruzja w przetwórstwie rolno-spożywczym. Część III. Ekstrudery
Autorzy
Moscicki L.
Warianty tytułu
EN
Production of multi flavor cereal snacks. Part 3. Extrusion cookers
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
przemysl rolno-spozywczy
ekstruzja
procesy produkcyjne
surowce roslinne
zmiany fizykochemiczne
zmiany jakosciowe
ekstrudery jednoslimakowe
ekstrudery dwuslimakowe
maszyny produkcyjne
eksploatacja maszyn
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
Rocznik
2013
Tom
57
Numer
03
Opis fizyczny
s.12-14,21,rys.,fot.
Twórcy
autor
Moscicki L.
Katedra Inżynierii Procesowej, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Lublin
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-146b163c-d00a-4dee-909e-b2ecee049ca8
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.