Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Chłodnictwo
2014
|
49
|
08
|
Tytuł artykułu
Wpływ dodatku transglutaminazy na stabilność zawartości i zdolność utrzymywania wody w parówkach podczas chłodniczego przechowywania
Autorzy
Brzozowska E.
,
Galazka-Czarnecka I.
,
Krala L.
,
Janczewska K.
,
Kwasniewska-Karolak I.
Warianty tytułu
EN
The effect of addition transglutaminase on stability of the water content and water holding capacity of sausages during refrigerating storage
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
przetwory miesne
parowki
jakosc przechowalnicza
przechowywanie chlodnicze
dodatki do zywnosci
transglutaminazy
preparaty enzymatyczne
jakosc sensoryczna
zawartosc wody
wyrozniki jakosci
stabilnosc przechowalnicza
ocena sensoryczna
Wydawca
-
Czasopismo
Chłodnictwo
Rocznik
2014
Tom
49
Numer
08
Opis fizyczny
s.40-43,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Brzozowska E.
Zaklad Technologii Chłodnictwa Żywności, Instytut Chemicznej Technologii Żywności, Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności, Politechnika Łódzka, Łódź
autor
Galazka-Czarnecka I.
Zaklad Technologii Chłodnictwa Żywności, Instytut Chemicznej Technologii Żywności, Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności, Politechnika Łódzka, Łódź
autor
Krala L.
Zaklad Technologii Chłodnictwa Żywności, Instytut Chemicznej Technologii Żywności, Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności, Politechnika Łódzka, Łódź
autor
Janczewska K.
Zaklad Technologii Chłodnictwa Żywności, Instytut Chemicznej Technologii Żywności, Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności, Politechnika Łódzka, Łódź
autor
Kwasniewska-Karolak I.
Zaklad Technologii Chłodnictwa Żywności, Instytut Chemicznej Technologii Żywności, Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności, Politechnika Łódzka, Łódź
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-1452de05-86d2-48e2-975a-dfb37bb69f02
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.