PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1957 | 01 | 4 |

Tytuł artykułu

Próba oceny metod badania wartości wypiekowej żyta z punktu widzenia różnic odmianowych

Autorzy

Warianty tytułu

RU
Popytka ocenki metodov issledovanija khlebopekarnykh kachestv rxhi, s tochki zrenija sortovykh razlichijj
EN
An effort to evaluate methods of testing the baking value of rye from the point of view of variety differences

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
RU
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

01

Numer

4

Opis fizyczny

s.579-596,tab.,wykr.,map.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Laboratorium Technologii Zbóż, Instytut Hodowli i Aklimatyzacji Roślin we Wrocławiu, Wrocław

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-1440ab4d-a7c1-41eb-9012-53a510ffb68e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.