Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2017
Tom
---
Numer
06
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
06
artykuł:
Akademia PFPŻ ZP - jakość i bezpieczeństwo żywności
artykuł:
Wykorzystanie i ocena technologiczna osłonek
(
Panasiewicz M. K.
,
Mazur J.
)
artykuł:
Walory mięsa kaczki piżmowej
(
Rozewicz M.
,
Biesiada-Drzazga B.
)
artykuł:
Wegetarianizm
(
Woclaw W. S.
)
artykuł:
Metody zarządzania wiekiem
(
Oleksy J.
)
artykuł:
Technologia osłonek w przemyśle mięsnym
(
Zukiewicz-Sobczak W.
,
Sobczak P.
,
Kozak M.
)
artykuł:
Zmiany w produkcji mięsa jagnięcego w UE
(
Rokicki T.
)
artykuł:
XLVII Dni Przemysłu Mięsnego
(
Szymanski P.
)
artykuł:
Promocja polskiego mięsa wśród ambasadorów
artykuł:
Sytuacja ekonomiczno-finansowa producentów mięsa i jego przetworów w 2016 roku
(
Drozdz J.
)
artykuł:
DEVRO jadalne osłonki najwyższej jakości
(
Lawniczak M.
)
artykuł:
Tradycyjne produkty w nowoczesnym wydaniu
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.