Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość
Rocznik
2021
Tom
28
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Nowe trendy w branży browarniczej. Piwa funkcjonalne - surowcowe i technologiczne aspekty ich otrzymywania
(
Stachowiak B.
,
Bukowski K.
)
artykuł:
Zastosowanie metody SRC (Solvent Retention Capacity) do określania przydatności technologicznej mąki pszennej
(
Zimnicki B.
,
Mildner-Szkudlarz S.
,
Spychaj R.
,
Gutsche M.
)
artykuł:
Applying additivity rule to determine physico-chemical properties of edible oil blends based on known parameters of component oils
(
Dyminska L.
,
Albegar A. M. M.
,
Zając A.
,
Czuj T.
,
Sasiadek W.
,
Lorenc J.
,
Hanuza J.
)
artykuł:
Charakterystyka modelowych emulsji typu O/W z dodatkiem zagęszczonego wodnego ekstraktu z dzikiego dorsza
(
Szymanska I.
,
Zbikowska A.
,
Marciniak-Lukasiak K.
,
Kowalska M.
)
artykuł:
Charakterystyka wybranych grup margaryn pod względem zawartości fazy stałej
(
Noszka B.
,
Ptasznik S.
)
artykuł:
Jakość życia osób starszych i jej determinanty
(
Babicz-Zielinska E.
,
Bartkowicz J.
,
Tanska M.
)
artykuł:
Zamrażanie i liofilizacja jako techniki utrwalania i przechowywania mikroorganizmów
(
Akimowicz M.
,
Sokolowska B.
)
artykuł:
Wpływ barwników chlorofilowych na przebieg utleniania fotosensybilizowanego oleju rzepakowego
(
Minkowski K.
,
Bartosiak M.
,
Cieminski D.
)
artykuł:
Możliwości wykorzystania miodu w terapii COVID-19 – potencjalne mechanizmy działania i przegląd badań klinicznych
(
Grabarek-Lejko D.
,
Dzugan M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.