PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2013 | 20 | 2 |
Tytuł artykułu

Charakterystyka cech akustycznych czipsów ziemniaczanych w zależności od rodzaju testu mechanicznego

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Profile of acoustic properties of potato chips depending on mechanical test type used
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
20
Numer
2
Opis fizyczny
s.126-136,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Zakład Technologii Żywności, Wydział Technologii i Inżynierii Chemicznej, Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy w Bydgoszczy, ul.Seminaryjna 3, 85-326 Bydgoszcz
autor
  • Zakład Technologii Żywności, Wydział Technologii i Inżynierii Chemicznej, Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy w Bydgoszczy, ul.Seminaryjna 3, 85-326 Bydgoszcz
Bibliografia
Uwagi
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-130d0cc7-0b32-40da-b260-fbf693e2ffec
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.