Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Annals of Animal Science
2021
|
21
|
2
|
Tytuł artykułu
Meta-analysis of Escherichia coli O157 prevalence in foods of animal origin in Turkey
Autorzy
Al S.
,
Akcay A.
,
Celik E.
,
Gungor G.
,
Gungor C.
,
Hizlisoy H.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Annals of Animal Science
Rocznik
2021
Tom
21
Numer
2
Opis fizyczny
p.721-730,fig.,ref.
Twórcy
autor
Al S.
Department of Food Hygiene and Technology, Faculty of Veterinary Medicine, Erciyes University, 38039 Kayseri, Turkey
autor
Akcay A.
Department of Biostatistics, Faculty of Veterinary Medicine, Ankara University, 06110 Ankara, Turkey
autor
Celik E.
Department of Biometrics, Faculty of Veterinary Medicine, Erciyes University, 38039 Kayseri, Turkey
autor
Gungor G.
Department of Biometrics, Faculty of Veterinary Medicine, Erciyes University, 38039 Kayseri, Turkey
autor
Gungor C.
Department of Food Hygiene and Technology, Faculty of Veterinary Medicine, Erciyes University, 38039 Kayseri, Turkey
autor
Hizlisoy H.
Department of Veterinary Public Health, Faculty of Veterinary Medicine, Erciyes University, 38039 Kayseri, Turkey
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.2478/aoas-2020-0070
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-12fb1849-68f4-475c-bb7c-475e91bd2006
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.