PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1989 | 11 |

Tytuł artykułu

Wpływ wybranych czynników na przebieg produkcji serów twarogowych metodą klasyczną

Warianty tytułu

EN
Influence of the selected factors on the run of cottage cheeses manufacture by the traditional method
RU
Vlijanie uzbrannykh faktorom na process proizvodstva syra

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Wydawca

-

Rocznik

Numer

11

Opis fizyczny

s.4-7

Twórcy

  • Z.P.B.M. "Biolacta"
autor
  • Z.P.B.M. "Biolacta"
autor
  • Instytut Mleczarstwa, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-12d256b0-4dc3-48ec-9a74-6cf29caa4491
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.