Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
1989
|
11
|
Tytuł artykułu
Wpływ wybranych czynników na przebieg produkcji serów twarogowych metodą klasyczną
Autorzy
Rapczynski T.
,
Hoppe K.W.
,
Holdynski M.
Warianty tytułu
EN
Influence of the selected factors on the run of cottage cheeses manufacture by the traditional method
RU
Vlijanie uzbrannykh faktorom na process proizvodstva syra
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
sery
sery twarogowe
produkcja
metody
substancje hamujace
technologia
pasteryzacja
chlodzenie
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
1989
Numer
11
Opis fizyczny
s.4-7
Twórcy
autor
Rapczynski T.
Z.P.B.M. "Biolacta"
autor
Hoppe K.W.
Z.P.B.M. "Biolacta"
autor
Holdynski M.
Instytut Mleczarstwa, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-12d256b0-4dc3-48ec-9a74-6cf29caa4491
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.