Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość
2023
|
30
|
4
|
Tytuł artykułu
Wpływ dodatku glukonianu i cytrynianu magnezu na jakość koziego i krowiego mleka fermentowanego przez Lactobacillus acidophilus
Autorzy
Szopa K.
,
Znamirowska-Piotrowska A.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
The effect of the addition of magnesium gluconate and magnesium citrate on the quality of goat’s and cow’s milk fermented by lactobacillus acidophilus
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość
Rocznik
2023
Tom
30
Numer
4
Opis fizyczny
s.39-51,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Szopa K.
Zakład Technologii Mleczarstwa, Instytut Technologii Żywności i Żywienia, Uniwersytet Rzeszowski; ul.Ćwiklińskiej 2D, 35-601 Rzeszów
autor
Znamirowska-Piotrowska A.
Zakład Technologii Mleczarstwa, Instytut Technologii Żywności i Żywienia, Uniwersytet Rzeszowski; ul.Ćwiklińskiej 2D, 35-601 Rzeszów
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.15193/zntj/2023/137/470
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-12b1fe9a-f57c-4071-a6fd-6e180edb9a36
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.