PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2002 | 16 |

Tytuł artykułu

Zmiany jakości mięsa wołowego podczas 14-dniowego dojrzewania

Warianty tytułu

EN
Changes in beef quality during 14-day aging

Języki publikacji

PL EN

Abstrakty

Wydawca

-

Rocznik

Numer

16

Opis fizyczny

s.75-76

Twórcy

  • Katedra Towaroznawstwa Surowców Zwierzęcych, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-125d148e-5a9a-420d-a2ec-01c16fd527b7
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.