Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Biuletyn Naukowy. Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
2002
|
16
|
Tytuł artykułu
Zmiany jakości mięsa wołowego podczas 14-dniowego dojrzewania
Autorzy
Daszkiewicz T.
,
Wajda S.
Warianty tytułu
EN
Changes in beef quality during 14-day aging
Języki publikacji
PL
EN
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
surowce zwierzece
mieso wolowe
dojrzewanie miesa
jakosc
zmiany jakosciowe
Wydawca
-
Czasopismo
Biuletyn Naukowy. Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
Rocznik
2002
Numer
16
Opis fizyczny
s.75-76
Twórcy
autor
Daszkiewicz T.
Katedra Towaroznawstwa Surowców Zwierzęcych, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
autor
Wajda S.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-125d148e-5a9a-420d-a2ec-01c16fd527b7
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.